Линда Еванджелиста, световен топ модел от 90-те години, живее в изолация

...
Линда Еванджелиста, световен топ модел от 90-те години, живее в изолация
Коментари Харесай

Линда Еванджелиста с първи снимки след катастрофална козметична процедура |

Линда Еванджелиста, световен топ модел от 90-те години, живее в изолираност повече от пет години, след като претърпя несполучлива козметична намеса.

Премеждията, през които минава, я отчуждават от света, само че в този момент тя взема решение да опише своята история пред сп. " Пийпъл ", което разгласява фотоси на провалите по нейното лице и тяло.

Всичко стартира с това, че Еванджелиста избира да се подложи на известна, неинванзивна процедура за разкрасяване, известна като по-щадящата опция на липосукцията. Методът е прочут още под наименованието „ заледяване на мазнини " и е утвърден от медицинските регулатори в Съединени американски щати.



Еванджелиста на събитие през 2015 година преди интервенцията, фотография: Getty Images

Резултатът обаче се оказва драматичен. Само три месеца, откакто процедурата е осъществена, световноизвестният модел вижда издутини по третираните зони – региона на брадичката, бюста и бедрата. Вместо да се редуцират, тези зони стартират да се подуват и втърдяват.

„ Бях вцепенена. Опитах се да се оправя сама, да вардя диета и да увелича тренировките. Имаше дни, в които въобще не се хранех “, споделя 56-годишната Еванджелиста.

Линда прави изследване и с смут открива, че е попаднала измежду нищожния 1% от пациентите, при които процедурата за по този начин нареченото „ заледяване на мазнини " води до необичаен непряк резултат - удебеляване и разширение на засегнатата мастна тъкан.
View this post on Instagram

Завежда дело за обезщетение против компанията-майка на CoolSculpting, Zeltiq Aesthetics Inc., за 50 милиона щатски $, като в желае си декларира, че процедурата, предизвикала ѝ трайните увреждания, на процедура не ѝ разрешава да работи.

„ Не дръзвам да се погледна в огледалото “, споделя моделът. „ Просто не наподобявам на себе си “.

Линда е уверена, че даването на публичност на случая ще даде кураж на други, изпаднали в нейната обстановка. „ Няма да се укривам повече “ – безапелационна е тя.

Лора Костова, основен редактор на 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР